سفارش تبلیغ
صبا ویژن

راه ورسم زندگی.خانه همدلان

گروهى از کودکان مشغول بازى بودند.   

ناگهان با دیدن پیامبر(ص )که به مسجد مى رفت , دست از بـازى کـشـیـدنـد و بـه سـوى حـضـرت دویدند و اطرافش را گرفتند.آنها دیده بودند پیامبر اکـرم (ص ),حسن (ع ) و حسین (ع ) را به دوش خود مى گیرد و با آنها بازى مى کند.به این امید, هر یک دامن پیامبر را گرفته , مى گفتند: شتر من باش ! پـیامبر مى خواست هر چه زودتر خود را براى نماز جماعت به مسجد برساند, اما دوست نداشت دل پـاک کـودکـان را بـرنـجاند.

بلال درجستجوى پیامبر از مسجد بیرون آمد, وقتى جریان را فهمید خـواسـت بـچه ها را تنبیه کند تا پیامبر را رها کنند.آن حضرت وقتى متوجه منظوربلال شد, به او فرمود: تنگ شدن وقت نماز براى من ازاین که بخواهم بچه ها را برنجانم بهتر است .پیامبر از بلال خواست برود و از منزل چیزى براى کودکان بیاورد.بلال رفت و با هشت دانه گردو بـرگـشـت .

پـیـامـبـر(ص ) گـردوهـا را بین بچه ها تقسیم کرد و آنها راضى و خوشحال به بازى خودشان مشغول شدند.

بیان : توجه به نیاز و خواسته هاى کودک از اصول اولیه تربیت است .آسان ترین و پسندیده ترین راه , راضـى کـردن کودکان و همان روش متواضعانه پیامبر است که علاوه بر تامین نیاز کودک , به آنها نوع.

به نام خداوندی که اگرباعدالتش بامابرخوردکندهمه مامحکومیم واوست که برهمه چیزاحاطه دارد

خداونداتوخودخوب میدانی دراین دنیای امروزی غیبت نکردنءدروغ نگفتنءنمازخواندنءرزق حلال بدست آوردنءکنترول نگاه کردنءنفس خودرا رام کردن وهمه چیزراازخدادانستن وکلآزندگی کردن برای تووراه ومسیرتوراادامه دادن.... چقدرسخت است وگناه نکردن وباتوبودن وبرای توزندگی کردن برای اهلش چقدرشیرین است که اینان چشیده اندمزه باخدازندگی کردن راوهمه چیزراازآن اومیدانندوآنان خوب میدانندمنزل ابدی کجاست و کجاست که ترازوهای عدل الهی برپامیشوند..                                                    قانون دنیاست که بایدقدم برداشت وزندگی کردسختی کشیدونفس رابه سختی دادتامگراین نفس لیاقت بهشت پیداکند.چراماانسانهالحظه ای به خودمان نمی آییم تاواقعیت هاراازپشت چیزهایی که به ظاهرواقعیتن ببینیم.

 

هر روز زمانی را به صحبت مهم نیست چی داشته باشیم! مهم چیز دیگری هست...

مهم نیست پول داشته باشیم یا نداشته باشیم. پول حتما باعث خوشبختی و خوشحالیمون نمیشه! هستند کسانی که چیزی در کف ندارند اما شاد تر از من و شما هستند.

مهم نیست رتبه و مقام داشته باشیم. رتبه و مقام حتما باعث احترام دیگران بهمون نمیشه! هستند کسانی که جاه ندارند اما محترم هستند. هستند رفتگران زحمتکشی که شاید مقام ریاست بخشی از مملکت را بر عهده نداشته باشند، اما در عوض هر روز صبح، هنگام سایه روشن و جنگ نور و تاریکی، مردمی را می بینند که با روی گشاده و لبخندی ملیح به آنها خسته نباشید یا سال نو مبارکی می گویند و همین همانند یک بمب انرژی وجودشان را فرا می گیرد و انگیزه ای می شود برای خدمت همراه با رضایت.

مهم نیست که همیشه آخرین تکنولوژی روز را داشته باشیم. تکنولوژی صرفا باعث پیشرفت و راحتی ما نمی شود. هستند کسانی از جای جای همین ایران خودمان که در حداقل امکانات روزگار می گذرانند و در آخر هم می شوند باعث افتخار همه. و هستند کسانی که در همان امکانات کم دلی شاد و لبی خندان را همیشه در کوله بار محبت خود همراه دارند.

مهم نیست چند سال عمر می کنیم. مهم این است که در همین اندک مدت چطور زندگی می کنیم.

حتی با جرات می توانم بگویم مهم نیست بدنی سالم داشته باشیم یا نه. مهم این است که چگونه با شرایط کنار بیاییم و شاد باشیم. بشویم همانند آن زنی که دست نداشت، اما دلش شاد بود و نا امیدی در وجودش محلی از اعراب نداشت. بشویم همانند لاله و لادن مرحوم که با وجود محدودیت همیشه لبخندی را بر گوشه ی لبشان می دیدی.

داشته و نداشته ات مهم نیست. مهم این است که چقدر شکر گذاری، که چقدر عاشقی، که چقدر تشنه ی وصلی.....

صبر کن حافظ به سختی روز و شب

 عاقبت   روزی   بیابی   کام   را

راه اول از اندیشه می‌گذرد، این "والاترین" راه است!


راه دوم از تقلید می‌گذرد، این "آسان‌ترین" راه است!


و راه سوم از تجربه می‌گذرد، این "تلخ‌ترین" راه است.


« کنفوسیوس »

فرزندان خود را به آداب زمان خود پرورش مدهید چه ایشان برای زمانی جز زمان شما خلق شده اند.

از تأکید بر کارهای بد کودک خودداری کنید

امیر مؤمنان (ع)

پدران و مادران !

((کسی که کودکی دارد باید در راه تربیت او خود را تا سرحد کودکی تنزل دهد.))هنگام تنبیه فرزندتان، علت را برای او توضیح دهاز محبت کردن به فرزندتان نترسید و او را در دریایی از عشق غوطه‌ور ‌سازیدیدتربیت فرزند خود در مقابل دیگران چشم پوشی کنیداز استقلال طلبی فرزند خود ناراحت نباشید

 

 

 

 

                                                                                         به کودکتان بیاموزید که هیچ انسانی کامل نیست

                                                                                         کردن با فرزند خود اختصاص دهید

 

 

ى شخصیت نیز مى بخشد



[ یکشنبه 91/10/10 ] [ 9:3 عصر ] [ اسماعیل اسلامی باباحیدری ]